Termeni și Condiții

Website-ul este administrat de RAGCL Reghin, persoană juridică având sediul în Reghin, înregistrată la Registrul Comertului cu numărul J26-947-1991, Cod Unic de Inregistrare RO1234735.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cuprinsul acestor Termeni și Condiții regăsiți separat, Politica de Plată și Politica de Renunțări și Despăgubiri.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza website-ul www.ragcl.ro

1. Accesul și utilizarea website-ului sunt supuse următoarelor reguli, în termenii și condițiile de mai jos

Scopul permis pentru utilizarea website-ului este obținerea de informații și accesul la serviciile online oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă

Întreg conţinutul acestui site poate fi modificat şi vă este oferit “ca atare”, fără a se oferi nicio garanţie de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza utilizatorilor servicii mai bune de navigare si adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Cookie-urile nu identifică personal utilizatori de internet și acestea pot fi dezactivate.

2. Limitarea răspunderii

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de RAGCL Reghin, de către terți sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte legi în vigoare, este necesară semnalarea acestei situații la REGHIN jud. MURES.

Sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu eventualele modificări aduse de RAGCL Reghin.

3. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conţinut al site-ului, incluzând fără limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animaţiile, elementele video, sunet etc., formulare ataşate şi alte elemente similare (Conţinutul), aparţin în exclusivitate RAGCL Reghin.

4. Confidențialitate

RAGCL Reghin nu va colecta automat nicio informaţie sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon sau adresă de poştă electronică – „Date Personale”) prin intermediul site-ului.

În legătură cu datele dumneavoastră, aveți următoarele drepturi: dreptul de acces la datele personale, dreptul la rectificarea sau ştergerea acestora, dreptul la restricţionarea prelucrării sau dreptul de a se opune prelucrării, precum şi dreptul la portabilitatea datelor. Portabilitatea datelor presupune posibilitatea dumneavoastră de a ne solicita să transferăm toate datele pe care le deținem unei alte persoane indicate expres de către dumneavoastră.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate. Vom răspunde solicitărilor dumneavoastră în maxim 30 de zile de la data solicitării.

5. Forța majoră

Site-ul, afiliații și în general, furnizorii de informație către site nu pot fi ținuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa site-ului. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, greva, etc.

6. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor de judecată din România.

7. Dispoziții finale

Termenii și condițiile sunt aplicabile în momentul accesării acestui Site. Vă mulțumim pentru faptul că ați ales să fiți vizitatorii noștri!

Ai o întrebare?
Contactează-ne

0265 512 611

sau


Trimite un mesaj